Exit Now

In deze laatste stap helpen we je om de markt op te gaan voor het ophalen van kapitaal of om een volledige exit te realiseren.

We hebben samen toegewerkt naar dit moment. Er staat een bedrijf in topvorm op alle gebieden: de Missie is helder, met een mooie Propositie, een duidelijke Go-to-Market strategie en een degelijke Delivery methodologie. Je hebt mooie en tevreden klanten. Je bent klaar voor een Dream Exit.

Er zijn een aantal punten die in deze fase aandacht vragen. Gelukkig heeft No Monkey Business de benodigde knowhow en ervaring om jou er zorgvuldig doorheen te loodsen.

Wij hebben een netwerk van potentiële kopers, zoals venture capital partijen en strategische kopers. Maar ook jouw lijst van kopers nemen we mee. We zorgen voor een gevoel van urgentie bij alle geschikte kandidaten. Onze aanpak in deze fase maximaliseert de waarde.

Doordat we samen het 4-Step Exit Program© hebben doorlopen, staat alles al klaar. Er is een data room ingericht en wij kunnen de gevraagde gegevens met één druk op de knop beschikbaar stellen. Het snel kunnen aanleveren van alle gevraagde informatie geeft de koper veel vertrouwen, wat noodzakelijk is om uiteindelijk tot een succesvolle transactie te komen. Na het ondertekenen van de benodigde papieren sluiten we deze intensieve, productieve fase feestelijk met elkaar af.