ABC E Business #1 Microsoft ERP Partner van Nederland

ABC E Business, twintig jaar geleden opgericht door Emile Peels is uitgegroeid tot de #1 Microsoft Business Central partner van Nederland. Twee jaar geleden contacteerde Emile Peels No Monkey Business met de vraag om te helpen bij een nieuwe groeifase van ABC.

ABC E Business heeft gebruik gemaakt van het No Monkey Business 4-Step Exit Program, samen met het management team van ABC hebben we een plan gemaakt, en zijn we opzoek gegaan naar de juiste partij voor ABC E Business in deze fase van haar bestaan.


Emile Peels, is volledige uitgestapt en heeft zijn bedrijf overgedragen aan Montes Invest, waarbij het zittende management ook is ingestapt als aandeelhouders. Gezamenlijk met Montes Invest zal ABC E Business haar verdere groei doorzetten.

ABC E Business logo

Has been
acquired by

‘Samen met Martijn van der Hoeden, hebben wij gewerkt aan het klaarmaken van ABC E Business voor een volgende fase, dankzij deze professionele begeleiding en het netwerk van No Monkey Business zijn we in contact gekomen met Montes Invest en gekomen tot een deal die voor alle partijen perfect is!’  

Emile Peels (Founder)

Voor meer informatie, zie ook dit artikel.