No Monkey Business is uitgeroepen tot Overnamekantoor van het jaar 2023!

Voor het derde opeenvolgende jaar was No Monkey Business genomineerd als fusie- en overnamekantoor van het jaar en nu mocht dan eindelijk deze mooie award mee naar huis.

Het F&O Jaarcongres, gehouden op 13 december 2023 in Hotel Van der Valk Utrecht, is het meest prominente evenement in de Nederlandse overnamemarkt. Het congres fungeert als een belangrijke ontmoetingsplek voor overnameprofessionals uit Nederland en België. 

Tijdens dit jaarlijkse evenement worden de F&O Awards uitgereikt. Deze awards zijn een jaarlijkse erkenning voor professionals in de MKB-overnamemarkt – over verschillende categorieën: van adviseurs en advocaten tot fusie- en overnamekantoren kantoren en investeringsmaatschappijen.

De F&O nominaties en awards gaan naar de meest vooruitstrevende bedrijven, die door hun prestaties, kwaliteit en innovaties bij de vakjury er bovenuit springen.

Via deze weg danken wij graag alle klanten die in samenwerking met No Monkey Business een Dream Exit wisten te realiseren, of zijn begonnen een Dream Exit voor te bereiden.

Ook bedanken wij iedereen die op ons heeft gestemd. Het is een mooie blijk van waardering en we kunnen niet wachten op de mooie dingen die in 2024 gaan gebeuren.

De exit van jouw techbedrijf?

Denk jij aan een exit? Neem vrijblijvend contact met ons op of doe de No Monkey Business Quickscan om te bepalen of jouw bedrijf al klaar is voor de volgende stap.