CubicEyes Marktleider in PIM solutions

CubicEyes marktleider in CRM en PIM (Property Information Management) software voor de vastgoed markt, sluit zich aan bij OSRE en Aareon. Wij zijn er trots op dat wij bij deze transactie hebben mogen begeleiden.

CubicEyes heeft gebruik gemaakt van het No Monkey Business 4-Step Exit Program, we hebben gezamenlijk een plan gemaakt, focus aangebracht en CubicEyes klaar gemaakt voor haar exit.

Een onderdeel van dit plan, was het re-platformen van de legacy applicatie naar een state-of-the-art SaaS platform: Bricr.

CubicEyes is nu een onderdeel geworden van de Aareon. Aareon is een gevestigde speler in de vastgoedmarkt en heeft ook een zeer brede basis en heeft ongeveer 1.600 mensen in dienst op 37 locaties in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Scandinavië en Oostenrijk.

“Door de begeleiding van No Monkey Business, is deze exit gerealiseerd. Het essentiële verschil met andere M&A adviseurs is dat NMB specialist is in Tech M&A, maar Martijn heeft ook ervaring in het bouwen van een Tech bedrijf en SaaS platform! Martijn bedankt voor al je energie, aanpak en wijze adviezen.”

Christiaan van Gils, founder & CEO Cubic Eyes.