No Monkey Business helpt Tech bedrijven en hun eigenaren met hun ambitie om te komen tot een volledige exit of het verkopen van een deelbelang en door te groeien naar een volgende fase. In de onderstaande sectie, een greep uit deze ondernemers en Tech bedrijven.

ABC E BUSINESS

ABC E Business, twintig jaar geleden opgericht door Emile Peels is uitgegroeid tot de #1 Microsoft Business Central partner van Nederland. Twee jaar geleden contacteerde Emile Peels No Monkey Business met de vraag om te helpen bij een nieuwe groeifase van ABC.

Appronto

Ronald Beer en Bas van der Horst, oprichters van Appronto een toonaangevende low-code partij, waren opzoek naar een strategische samenwerking en/of investering om hun marktpositie te versterken en nog sneller te kunnen groeien.

Business Forensics

Business Forensics is een softwarebedrijf in de FinTech sector. De aandeelhouders hadden beide een andere persoonlijke ambitie. Tames Rietdijk wilde doorpakken en verder groeien (zie interview), terwijl Robert Pabs eigenlijk wilde stoppen en andere dromen verwezenlijken.

CubicEyes

CubicEyes marktleider in CRM en PIM (Property Information Management) software voor de vastgoed markt, sluit zich aan bij OSRE en Aareon. Wij zijn er trots op dat wij bij deze transactie hebben mogen begeleiden.

EuropeTrack

EuropeTrack is een prachtig voorbeeld van een SaaS bedrijf dat één ding doet, maar wel heel erg goed, en is uitgegroeid in de afgelopen jaren tot de specialist en marktleider in dit domein.

Escrow4All

De aandeelhouders waren na jaren van bouwen, toe aan een nieuwe stap. Waarbij de ambities van de aandeelhouders ook verschillend waren. Herman Kui, wilde graag in een volgende fase doorbouwen en internationaliseren.

Herke ICT Group

Herke Dekker de ondernemer achter de Herke ICT Group, Managed Service Provider, heeft zijn bedrijf uitgebouwd tot marktleider in de bouw met een eigen softwareplatform gebaseerd op de Microsoft stack: BouwVison.

SafeHarbour

SafeHarbour (nu Inergy) is dé informatiebeveiliging & privacy specialist die totaaloplossingen biedt aan de publieke sector in Nederland. Het doel: het borgen van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie.

WEB1ON1

Web1on1 markleider in de automotive messaging markt sluit zich aan bij CitNow. Wij zijn er trots op dat wij bij deze transactie hebben mogen begeleiden.