Op woensdagavond 15 mei organiseren wij Dutch Dream een netwerkbijeenkomst waarbij wij ondernemers, investeerders en toptalent samenbrengen. Een mooie gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Ervaringsdeskundigen en ondernemers Martijn van der Hoeden en René Richters, recent een MBI afgerond, komen aan het woord.

Martijn van der Hoeden richtte in 1990, op 18 jarige leeftijd, Assistance Software op. Hij breidde zijn onderneming de afgelopen twee decennia uit van een kleine Nederlandse softwareontwikkelaar tot een internationale Microsoft ISV met meer dan 250 resellers in meer dan 25 landen en 35.000+ gebruikers. Begin 2017 verkocht Martijn zijn bedrijf aan Unit4 (lees hier het persbericht). In 2018 richtte Martijn zijn nieuwe bedrijf No Monkey Business op.

Met zijn nieuwe bedrijf helpt hij andere bedrijven om de bedrijfsprestaties te optimaliseren en hij ontwikkelde een uniek concept: het 4-Step Exit Program.  Tijdens de netwerkbijeenkomst neemt Martijn je mee in de weg die hij heeft moeten afleggen om zijn bedrijf tot een groot succes te maken. Daarnaast leert hij je hoe je de waarde van je eigen bedrijf kan maximaliseren, inclusief de do’s en don’ts, en hoe kopers jouw onderneming zullen evalueren.