Onze 4 kernwaarden

No Monkey Business heeft een duidelijk profiel dat gebaseerd is op vier kernwaarden. Ze zijn een onderdeel van ons DNA en onze belofte aan jou.

1. De waarde die we creëren, is een veelvoud van onze kosten.

Er moet een klik zijn. No Monkey Business is niet de ideale oplossing voor iedereen. We moeten bij elkaar passen. Als wij er niet van overtuigd zijn dat we waarde kunnen toevoegen, stappen we niet in. Wij moeten geloven in jouw missie, jouw idee en jouw bedrijf. Alleen dan kan je bedrijf een hogere waarde krijgen dan voordat wij aan boord kwamen. Maar is die klik er en gaan we samen het exit-traject in, dan beloven wij dat we een veelvoud van onze kosten in waarde creëren.

2. We gaan een gelijkwaardig partnerschap aan.

Partnership en samenwerken zijn belangrijk voor ons. Wij kunnen alleen succesvol zijn als wij gezamenlijk werken aan hetzelfde doel. Dit vergt niet alleen inspanning van ons, maar zeker ook van jou en je team. Ook voor coaching en strategische consultancy geldt dit principe van gelijkwaardigheid. Als je gelijkwaardige partner kunnen we altijd zeggen waar het op staat.

3. We gaan voor het beste resultaat.

Bij No Monkey Business geloven we niet in snel gewin met een middelmatig resultaat. We geloven wél in de tijd nemen voor het traject. Natuurlijk heeft ieder traject een kop en een staart, maar voor ons staat het resultaat voorop. Een topresultaat behaal je alleen door de beste versie van je bedrijf neer te zetten voordat je de markt op gaat. Je kunt maar een keer verkopen, of het nu om je hele bedrijf gaat of om een deel daarvan. Het is dus belangrijk dat je er voldoende tijd voor neemt en dat je het op het juiste moment doet.

4. We zijn duidelijk in afspraken en contracten

Voor ons staan eerlijkheid en transparantie centraal. Wij werken met duidelijke contracten zonder kleine lettertjes. Voor een vast bedrag per maand heb je ons aan boord en gaan we aan de slag. Daarnaast spreken wij een success fee af. Iedere maand kan worden besloten om het traject stop te zetten.