VNO/NCW Themasessie

In samenwerking met VNO/NCW (Brabant&/Zeeland) organiseren wij een themasessie. Hoe kun je jouw tech-bedrijf slim laten groeien? En, hoe doe je dat op een manier dat een droom-exit (op termijn) realiteit wordt? Tijdens deze themasessie delen drie topondernemers uit de tech-wereld hun inspirerende verhaal. Van en met elkaar leren staat daarbij centraal. Het programma is daarom opgebouwd uit twee onderdelen:

Do’s & Don’ts in building a Tech Company

Techondernemers Iris Zonneveldt en René de Jong nemen je mee in de wijze waarop ze hun eigen tech-ondernemingen hebben laten groeien. Ze delen daarbij op interactieve wijze de Do’s & Don’ts die ze uit eigen ervaring hebben geleerd. Thema’s als strategie, financiering en het creëren van een succesvol team staan daarbij centraal. Jouw vragen zullen ze ter plekke beetpakken en beantwoorden.

Achieve your Dream Exit

In 2017 verkocht Martijn van der Hoeden zijn softwarebedrijf Assistance Software aan Unit4 voor zeer succsevol verkocht. Zijn geheim; begin vroegtijdig met het ‘verkoop-klaar’ maken van je bedrijf. Met No Monkey Business helpt Martijn tech-bedrijven een droom exit (of investering) te realiseren. Naast zijn persoonlijke ervaringen zal hij meer vertellen over het 4-Step Exit Program ® dat hij hiervoor ontwikkeld heeft

Programma

Inschrijven voor ons event, dat kan! Je kunt je opgeven door onderstaande formulier in te vullen. De themasessie zal plaatsvinden op donderdag 27 juni 2019 van 17.00 tot 21.00 uur.

17.00    –    Ontvangst
17.30    –    Start deel 1 | Do’s and Don’ts building a Tech Company
19.00    –    Korte break
19.15    –    Start deel 2 | Achieve your Dream Exit
20.30    –    Netwerken
21.00    –    Met nieuwe inzichten richting huis

Event Adres:

Microlab
Kastanjelaan 400
Eindhoven